Ανταλλαγή backlinks

Άμα σας ενδιαφέρει η ανταλλαγή συνδέσμων καταχωρείστε την σελίδα σας εδώ

Τα backlinks είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας που χρησιμοποιούν οι μηχανές αναζήτησης όπως η Google και το Bing κατά τον καθορισμό των σελίδων που θα εμφανίζονται στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων αναζήτησης. Κάθε backlink είναι σαν μια ψηφοφορία για την υψηλότερη κατάταξη της σελίδας σας.

Μπορείτε να κερδίσετε 1 backlink καταχωρώντας δωρεάν το website σας εδώ

Μια ανταλλαγή backlinks συνδέσμων είναι όταν δύο ιστότοποι συμφωνούν να ανταλλάξουν συνδέσμους για να ενισχύσουν την κατάταξη και την εξουσία τους. Είναι κάτι που μπορούμε να κάνουμε εδώ στο Linkflow και θα θέλαμε να συνεργαστούμε μαζί σας .

Αυτός ο τύπος συμφωνίας αναφέρεται επίσης ως “αμοιβαία σύνδεση” ή “ανταλλαγή συνδέσμων”. Βασικά, δύο ή περισσότεροι ιστότοποι συνδέονται μεταξύ τους για να ενισχύσουν τη φήμη τους.

Είναι κάτι που συμβαίνει φυσικά, και συχνά θα διαπιστώσετε ότι οι ιστότοποι στην ίδια θέση συνδέονται μεταξύ τους επειδή είναι λογικό να το κάνετε. Θα βρείτε ακόμη και συχνά ανταγωνιστές που συνδέονται μεταξύ τους καθώς συγκρίνουν και αντιπαραβάλλουν τις προσφορές των προϊόντων τους.

Ωστόσο, μερικές φορές οι ιστότοποι κάνουν ένα πραγματικό σχέδιο για να το κάνουν αυτό. Αυτός είναι ο τύπος ανταλλαγής συνδέσμων για τον οποίο θα μιλήσουμε.

Πώς λειτουργούν οι ανταλλαγές backlinks συνδέσμων;
Οι ανταλλαγές συνδέσμων γίνονται συνήθως μέσω ψυχρής επικοινωνίας μέσω email, εντός ομάδων του Facebook ή καναλιών Slack. Μόλις γίνει η αρχική επαφή, και τα δύο μέρη συμφωνούν να ανταλλάξουν συνδέσμους.

Υπάρχουν μερικοί τρόποι για την ανταλλαγή backlinks συνδέσμων:

Ανταλλαγή συνδέσμων 2 κατευθύνσεων: Ένας κάτοχος ιστότοπου συμφωνεί να συνδεθεί με έναν άλλο ιστότοπο και ο άλλος ιστότοπος ανταποκρίνεται συμφωνώντας να επανασυνδεθεί.
Ανταλλαγή συνδέσμων 3 κατευθύνσεων: Ένας webmaster επικοινωνεί με ένα τρίτο μέρος για να δημιουργήσει μια τριγωνική δομή σύνδεσης.
Ανταλλαγή αναρτήσεων επισκεπτών: Δύο blogger συμφωνούν να δημοσιεύουν περιεχόμενο ο ένας στον άλλο με συνδέσμους πίσω στις δικές τους σελίδες που περιλαμβάνονται σε καθεμία.
Ορισμένες πρακτικές είναι πιο ασφαλείς από άλλες, αλλά όλες περιλαμβάνουν την ίδια αρχή: σύνδεση σε άλλη σελίδα για τη βελτίωση της κατάταξης του ιστότοπού σας.

Γιατί κάποιος να θέλει να ανταλλάξει συνδέσμους;
Οι σύνδεσμοι είναι ουσιαστικά το νόμισμα του Διαδικτύου – καθιερώνουν εμπιστοσύνη και εξουσία μεταξύ των ιστότοπων. Ως εκ τούτου, ένα σταθερό προφίλ συνδέσμου είναι κρίσιμο για το SEO .

Και δεδομένου ότι η Google είναι ο ιστότοπος με τις περισσότερες επισκέψεις στο διαδίκτυο και τα τρία πρώτα αποτελέσματα οργανικής αναζήτησης αντιπροσωπεύουν περισσότερο από το ήμισυ της οργανικής επισκεψιμότητας, οι επιχειρήσεις με καλή θέση SEO απολαμβάνουν περισσότερους θεατές, δυνητικούς πελάτες, πωλήσεις και, τελικά, έσοδα.

Αλλά όταν κάθε ιστότοπος ανταγωνίζεται για οργανική επισκεψιμότητα αναζήτησης, ο ανταγωνισμός είναι σκληρός. Υπάρχουν αμέτρητες λέξεις-κλειδιά, θέσεις προϊόντων και κλάδοι που έχουν εξαιρετικά υψηλό ανταγωνισμό.

Με το κίνητρο για ανάπτυξη και δημιουργία εσόδων όσο το δυνατόν γρηγορότερα, οι συναλλαγές συνδέσμων με άλλους που μοιράζονται τους ίδιους στόχους φαίνονται σαν κωδικός εξαπάτησης.

Επειδή είναι ένας σχετικά εύκολος τρόπος για να κερδίσετε συνδέσμους, παρέμεινε μια από τις πιο ενδιαφέρουσες τάσεις στο SEO.

Είναι ασφαλείς οι ανταλλαγές συνδέσμων για την απόκτηση backlinks;
Σύμφωνα με τις οδηγίες του Google Webmaster, μια ανταλλαγή συνδέσμων δεν παραβιάζει τους όρους παροχής υπηρεσιών, έως ότου η αμοιβαία σύνδεση θεωρηθεί “υπερβολική”. Οι υπερβολικές ανταλλαγές συνδέσμων θεωρούνται σχήμα συνδέσμων και μπορεί να συνοδεύονται από κυρώσεις.

Η λέξη κλειδί εδώ είναι «υπερβολική». Η πραγματικότητα είναι ότι οι αμοιβαίοι σύνδεσμοι εμφανίζονται φυσικά στον ιστό σχεδόν καθημερινά, κάτι που θα εξηγήσουμε περισσότερα αργότερα.

Εάν θέλετε να ανταλλάξετε συνδέσμους με ασφάλεια, ακολουθούν ορισμένες συστάσεις:

Έμμεση ανταλλαγή συνδέσμων
Πηγαίνετε με μια «έμμεση» ανταλλαγή συνδέσμων backlinks. Εδώ συνδέεστε σε έναν άλλο ιστότοπο χρησιμοποιώντας μια σελίδα και λαμβάνετε έναν σύνδεσμο προς τον ιστότοπό σας μέσω μιας εντελώς διαφορετικής σελίδας. Ο άλλος ιστότοπος συνδέεται μέσα και έξω με τον ίδιο τρόπο, επομένως υπάρχουν συνολικά τέσσερις σελίδες που εμπλέκονται στην ανταλλαγή.

Χτίστε Σχέσεις
Θα πρέπει πάντα να αναλύετε τον ιστότοπο στον οποίο σκοπεύετε να συνδέσετε αμοιβαία. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αξιολογήσει την επισκεψιμότητά τους, τον αριθμό των backlinks που έχουν και άλλες μετρήσεις που θα εξετάσουμε περαιτέρω αργότερα. Πιθανότατα θέλετε επίσης να ελέγξετε κάποιο από το περιεχόμενό τους για να βεβαιωθείτε ότι είναι σύμφωνα με τα δικά σας πρότυπα και ότι παρέχει αξία.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ανοιχτή επικοινωνία με τον ιστότοπο του συνεργάτη καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας.

Ανακάτεψέ το
Μην βασίζεστε σε αμοιβαίους συνδέσμους ως τη μοναδική σας πηγή backlinks. Τότε πλησιάζετε πιο κοντά στην περιοχή του σχήματος συνδέσμων. Όσον αφορά το backlinking, θέλετε να ακολουθήσετε ένα ποικίλο σύνολο στρατηγικών, αντί να τηρείτε μόνο μία. Μια εταιρεία δημιουργίας συνδέσμων μπορεί να βοηθήσει πολύ στο να διατηρήσετε το προφίλ σας διαφορετικό και να συνδυάσετε διαφορετικές μεθόδους.

Δωρεάν καταχώρηση website